Trening 110712

Onsdag har blitt min nye favorittdag. Nesten i hvertfall! Jeg jobber på museet hver onsdag i knappe tre timer. Siden jeg ikke har helg, så er det godt å ha en såpass kort dag midt i uka. I dag har det gått til koselig frokost, trening og nå jobb. Jeg fikk med meg Hallvartn på friskhuset. Det var overkropp som sto på programmet og jeg kjenner at jeg tok hardt i. En ting til: JEG KLARTE TO PULL UPS!! Det har jeg aldri klart før uten hjelp. Stolt!! Økta så slik ut:

-Pull ups med kun kroppsvekt x 3.

– Nedtrekk. 30 kg, 15 x 3

-Dips. 25 kg på «hjelpeapparatet». Maks x 3

– Pull ups på hjelpeapparatet. 20 kg. maks x 3 (5-2-3)

– Fronthev med hantler. 10 kg, 15 x 3

– Skulderpress. 20 kg. 3 sett (15-12-10)

Etter denne økta var jeg død. Jeg blir like sliten hver eneste styrkeøkt og da vet jeg at det funker. Jeg begynner å merke at jeg blir sterkere og det er så gøy!

Etter trening var det tid for påfylling. Proteinshake med jordbærsmak før dusj og stekt kjøttdeig m/grønnsaker etter dusj. Her-lig.

I kveld skal jeg på kino og kose meg. Det gleder jeg meg til! Elsker å være på kino.Håper dere har en fortsatt fin onsdag, folkens <3 PS: Nå er det bare 9 dager til jeg får vite hvor jeg skal tilbringe de neste tre årene!!Kryss fingerne for meg for at jeg kommer inn på førstevalget mitt!

3 kommentarer til «Trening 110712»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.