Throwback Thursday!

Jeg husker før i tiden, da jeg faktisk blogget regelmessig, så brukte jeg å ha throwback torsdag eller flashback friday. Jeg tittet innom bloggen og så at jeg ikke har blogget i Juli siden 2014, men jeg har lagt ut videoer på youtube, DET vet jeg. Det er så rart å se videoer fra så lenge siden, og hvor utrolig mye jeg og hele livet mitt har forandret seg på 4 år. Men før vi kommer oss til 2014, vil jeg gå gjennom alle årene i Juli!

Juli 2011: Jeg la ut dette innlegget, hvor jeg snakket om hva jeg gjorde mens jeg var alene hjemme, noe som tydeligvis ikke skjedde så ofte i mitt liv. Ah, livet som 19-åring.

Juli 2012: Jeg la ut dette innlegget. Jeg skrev om hva jeg trente og at det var deilig å kom jobbe 3 timer den dagen. I tillegg nevnte jeg at det kun var 9 dager til jeg fikk vite hvor jeg kom inn på skole og hva/hvor jeg skulle tilbringe de neste 3 årene med/i. Som vi alle vet (spoiler), så ble det Kristiansand og jeg tok en bachelor i folkehelsearbeid.

Juli 2013: Jeg la ut ETT eneste innlegg på bloggen, og det var med bilder fra den siste tiden. Jeg ser på kanalen min at jeg la egentlig ikke ut veldig mange videoer heller, kun 1 video den mnd.

hahaha, Kiara hadde operert og måtte gå med denne søte drakten. Hun var IKKE fornøyd.

Juli 2014: Her kommer vi til videoen som inspirerte dette innlegget. Noe som irriterer meg SINNSYKT mye er at jeg gjorde en redigeringsfeil som i dag virker som en umulig feil å gjøre, men jeg klarte altså å legge inn et helt klipp to ganger. Så jeg snakket om en eyeliner to ganger….. Irriterende!!! Men det mest merkbare var at jeg sa at det var så fint vær i Bodø at jeg ikke ville gå inn og redigere………………Denne sommeren drømmer jeg om dag og natt for tiden, siden det har vært crap vår OG sommervær her i Bodø i år. Men nå er solen her, men varmen lar seg vente litt på. Varmere enn 10 grader hvertfall.
Se så brun jeg var..

Juli 2015: Jeg blogget ikke, og jeg la heller ikke ut noen videoer akkurat rundt denne tiden. Men jeg la ut video i slutten av Juli. En vanlig hverdagsvlogg.

Juli 2016: Jeg dro til Tønsberg for å være med på Slottsfjellfestivalen. GØY! Jeg hadde også gult hår.

Juli 2017: Jeg var på Røst med min søster og hennes samboer. Jeg la ut en video fra dagene der 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.