mine favoritter på instagram

Jeg, som veldig mange andre, bruker det sosiale mediet instagram. Jeg fikk det i slutten av 2011, altså før de jeg kjente fikk det (fikk det før det var kult. hipster, I know!), så du kan si det var ganske kjedelig i starten. Så ble det mer og mer populært og resten er historie. Jeg tror instagram er min favoritt blant alle, men det er også den appen jeg kan kaste bort mest tid på ved å havne i skrollekoma.

Jeg tenkte å gi en shout out til mine favoritter på instagram. Disse er absolutt verdt å sjekke ut!

hdavidsdottir – Hannah Davidsdottir 🇮🇸

I 2016 ble jeg helt hekta på crossfitere, og hvis du følger med i den verden så har hun her samme etternavn som den kvinnelige vinneren av the games både i 2015 og 2016. Hun er nemlig lillesøstra til Katrin Davidsdottir. Jeg digger Hannah, og de gangene jeg har kommentert eller spurt henne om noe på PM så har hun vært så koselig og alt. Hun har vært en bikini fitness utøver, men la nettopp opp. Hun legger ut mest trening og kosthold, men en dært positivt kroppssyn. (og hun har en BOMB DOT COM kropp)

🇺🇸brookeence – Brooke Ence 

Apropos min obsession over crossfit games, hun her er en av dem som var med i den første dokumentarfilmen jeg så. Den følger flere utøvere i crossfit games i 2015 og da var Brooke Ence med. Hun har også en youtubekanal og hun er bare super badass hele tiden!! Hun spiller faktisk en amazon woman i både wonder woman og justice league!

🇳🇴annijor – Anniken Englund Jørgensen

Jeg har aldri fulgt bloggen hennes, men hun dukker jo opp i media noen ganger så jeg har alltid visst at hun finnes der ute. Da «sweatshop» kom ut begynte jeg å få øynene mer opp for henne (og temaet i serien) og skjønte at hun ikke var en «vanlig rosablogger». Da jeg så forrige sesong av bloggerne hvor hun er med, så falt jeg skikkelig for henne. Hun er så bra! Hun skriver bra på bloggen og hun er jo så modellfin. Hun fremmer det å ikke handle på billigbutikker, noe jeg er så for. Hun tipser også masse om å handle klær vintage, noe som også er right up my ally. Også er hun jo straight up sexy as fu**»

🇳🇴spisoppmaten – Spis opp maten

Denne instagrammen har jeg mye å takke for min entusiasme for å ikke kaste mat OG å redde mat som hadde blitt kastet hvis ikke. De legger ut masse videoer og bilder hvor de viser at mat som har gått ut på dato ikke er farlig, så lenge du ser, lukter og smaker før du lager mat med det. Hun som styrer instagrammen har to barn som også er engasjert i dette og det er så morsomt å se, for de må jo være litt flinkere enn voksne er i dag til å ikke kaste mat. Det er hun her som gjorde slik at blant annet Q-meieriene har » best før, men ikke dårlig etter» på noen av produktene sine.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.