Julichallenge – Dag 11

Hei, dere!

Nå er det 11. Juli, som vil si dag 11 av min Juli challenge.
Jeg har syklet 3 ganger til og fra jobb og det har gått bra. I går kjente jeg det godt på kroppen siden jeg hadde syklet dagen før også, men det gikk overraskende bra. Det eneste jeg sliter med på slutten av turen er at jeg får VELDIG vondt nederst i ryggen. I dag og i morgen er det null sykling, men fredag og lørdag er det påan igjen. Jeg har syklet raskere for hver dag, noe jeg vil tro kommer til å stoppe opp på et punkt, men jeg er fornøyd!

Jeg har allerede sett noen utfordringer i dette prosjektet. Jeg jobber jo både på VITA, som er dit jeg sykler, og på stamina, som for det meste er her jeg bor, altså 16 km unna VITA. På mandag og fredag starter jeg på VITA 1 time etter jeg er ferdig på stamina.. Det vil si at jeg kommer ikke til å få tid til å sykle, da jeg bruker 50-55 minutter på det (jeg må jo dusje og sminke meg i mellom også). Så allerede er det TO hele uker uten snacks foran meg i August. Men disse to kommer jo ikke av latskap, det kommer av praktiske ting, så da føler jeg det går litt bedre. Men jeg skal stå på mitt og få straffen uansett.

Så dette er løypa når jeg sykler hjemmefra. En av turene har jeg tatt en liten omvei på ca. 2 km som ikke går over brua du ser ved Løding, men rundt på veien i stedet. Det er en litt deilig tur da den er såpass kort, men jeg slipper den  bratte brua på slutten. Jeg ser for meg at jeg kanskje tar noen andre veier utover måneden da jeg sikkert kommer til å bli lei av den direkteturen her. Vi får se.

Halve neste uke og uka etter der skal jeg være hundepasser hos noen som bor MYE nærmere jobb enn meg, dette vil si at turene kommer til å bli kortere, men til gjengeld kommer jeg jo til å gå mer turer siden det er en liten hund sammen med meg. Jeg gleder meg!

Så på de 3 turene til jobb har tidene mine sett slik ut:

3/7: 55:29
9/7: 53:51
10/7: 50:50

Som du ser, så har det som sagt gått raskere for hver gang. Denne kan skylde at jeg en slipper og vente på noen lyskryss ol., men jeg tar det uansett!

Håper dere har en fin dag videre og at dere får bevegd dere litt selv om det kan være ferie for noen 😉 Vi snakkes.

Jeg har forresten lagt ut en ny video på youtube i dag:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.