flashback friday Januar 2018

Jeg tenkte jeg ville ha en liten flashback friday i dag. Jeg gikk tilbake i arkivet her og på «Januar 2011» og inn på datoen i dag. Tror du ikke jeg hadde en flashback til tidligere blogginnlegg den dagen også, for 7 år siden?? Jeg elsker tilfeldigheter, men denne var jo nesten litt skummel!! Men her er hvertfall noen utdrag fra blogginnlegg jeg har skrevet i Januar her på bloggen (eller den gamle bloggen min).

Januar 2010. Hele innlegget er her.

Jeg hadde nettopp kjøpt meg ordentlig kamera og tok bilder av alt og alle.

Januar 2011. Innlegget er her.

 Jeg er en planlegger som elsker lister. Et eksempel på dette var i går. I går var jeg litt stressa på grunn av en norskhøring vi skulle ha i dag om modernismen og postmodernismen. Muntlige prøver er jo som regel skumle (syns jeg!), så jeg blir som regel bittelitt mer stressa og leser bittelitt mer pga. nervøsiteten. Jeg satt og leste, og plutselig fant jeg frem planleggeren min og begynte å skrive ned ei liste over ting jeg måtte gjøre før bursdagsfeiringa mi. Etter det ble jeg mye roligere, og følte ikke at jeg trengte å stresse sånn.

Ingenting har endret seg, med andre ord.

Januar 2012. Innlegget er her.

Hadde en aldri så liten photoshoot her i sta. Og en filmshoot hvis jeg husker rett. Bør ikke, men blir kanskje publisert. Jeg lagde musikkvideo til Rihanna og Sara Bareilles. heh..

Januar 2013. Innlegget er her.

I går var det vaskefredag, så da jeg var ferdig med vaskinga og ryddinga knipset jeg noen bilder så dere får se resten. Det er litt tomt på veggene da jeg ikke har noe å henge ting på eller noen hyller, men jeg må høre med the landlord om jeg kan henge noenting på veggen.

Januar 2014. Innlegget er her.

Dette var dag 14 av 100 dager med vlogging. Tenk at jeg la ut en video nesten hver eneste dag i 100 dager?!

Januar 2015. Innlegget er her.

Her gikk jeg sisteåret på bacheloren og vi hadde emnet «treningsinstruktør» så dagene gikk mye på å trene. Jeg la ofte ut mine treningsuker, er dette noe dere kunne være interessert i? Kanskje jeg skal kjøre på i neste uke 🙂

Jeg tenkte bare å skrive en trenings”dagbok” på bloggen for denne uka. Det er mest for meg selv til senere, for det er ingen andre som motiverer meg mer enn meg selv. Nå er jeg mye i aktivitet pga. skolen og jeg ELSKER det. Jeg merker at jeg gjør noe jeg elsker og at jeg er skikkelig tørst på å lære meg mer. This is great! Så, lets start!

Januar 2016.

Jeg blogget faktisk ikke noe i hele Januar 2016. Jeg la ut videoer på youtube da, så her er en video fra da.

Jeg kan trygt si at jeg har blitt flinkere å sminke meg nå, det er jo et pluss! MEN, det er akkurat sånn hårfrisyre jeg skal ha.

Januar 2017. Innlegget er her.

I går da jeg hadde rundt 50 minutter midt på dagen fra jeg kom hjem fra en avtale til jeg skulle på jobb tenkte jeg på forhånd på hva jeg ville bruke disse minuttene på. Valget havnet på å drikke kaffe og lese i boka mi. Jeg leser som sagt “fantastic beasts and where to find it” og jeg liker den. Den er jo et manus, så den er litt spesiell å lese, men det fungerer.

Jeg blogget ikke så mye i fjor heller, men det ble noen innlegg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.