Challenge for Juli!

Jeg elsker en challenge. Dette vet dere. I dag er det 1. Juli og jeg har veldig lyst å ha et prosjekt for hele måneden. På nett har jeg sett en tag som heter #plasticfreejuly eller noe sånt, noe som er kjempebra og absolutt noe jeg vil henge meg på.
Men min egen challenge er veldig laget for meg og er så spesifikk som du får det, noe som er et viktig punkt i målsetting.
Kort fortalt: Jeg skal sykle til jobb hver gang jeg skal dit. Jeg sier ikke hver dag, for jeg jobber ikke på nevnt jobb hver dag. Som dere vet så jobber jeg i butikk, denne butikken er 15,7 km unna der jeg bor. Normalt tar jeg buss som til sammen med gåing, venting og alt tar et sted mellom 30-40 minutter. Jeg har syklet 3-4 ganger dit og bruker et sted mellom 55-60 minutter.
Det er allerede et lite «men», det er at i morgen, altså den 2. Skal jeg kjøre til jobb. Det er den eneste dagen jeg lar meg selv ta fri fra utfordringen.
Jeg er en person som godt kan bare sette meg et mål uten at noe annet enn at jeg ikke klarer det skjer hvis jeg slutter. Men jeg ville ha en straff som gjør at jeg virkelig ikke vil slacke. SÅ STRAFFEN ER: for hver dag jeg ikke sykler til jobb så må jeg gå ei uke uten snacks. Dette innebærer alt. Potetgull, godis, popkorn, kjeks. Alt. Denne uken skal finne sted i August, som er en fin sommermåned og hvor snacks flyter ganske fritt i mitt liv. Så det er en straff jeg virkelig ikke vil ha. Blir det flere straffeuker skal de tas etter hverandre, ikke spredt rundt.
Foreløbig sånn det ser ut nå skal jeg ha 11 vakter på denne jobben. Det vil si at hvis jeg sykler hjemmefra og hjem igjen hver gang så skal jeg sykle minst 345,5 km hele måneden. Dette er et solid mål for meg som hele dette året har syklet 378 km, pluss småturer til og fra som er på kanskje 1 km hver, så kanskje 400 km. Det er på 3 måneder.
Jeg kjenner jeg grugleder meg, men det er noe jeg syns er bra når man skal sette seg et hårete mål.
Vil du være med på denne utfordringen? Her gjør du akkurat det du vil mtp. selve målet. Å sykle til jobben er jo ikke for alle, men har du en sykkel og vil komme i bedre form, så sett deg det samme målet som meg.
La meg få vite det i kommentarfeltet hvis du har satt deg, eller nå kommer til å sette deg et mål for Juli.
Jeg gleder meg til å høre, og jeg kommer til å sjekke inn ukentlig på hvordan det går her på bloggen.
Ps: følg meg på strava hvis du har det da! Så kan vi følge hverandre. Jeg heter bare navnet mitt der.

LET’S GO!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.