PERIODISK FASTE uke 2-del 2

 

Nå har jeg endelig fått ut del 2 av uke 2 på periodisk faste. Denne videoen bærer litt preg av at jeg fikk tekniske problemer under redigering OG at jeg ikke filmet så veldig mye. Jeg følte uansett at mye ble sagt og det var ikke mer jeg kunne fått sagt i tillegg til det jeg fikk inn i den videoen.

Nå er det nesten en uke siden jeg filmet det siste klippet og jeg har holdt meg til pf siden da. Jeg gjør det nesten uten å tenke på det og jeg virkelig digger det. Jeg vil anbefale alle å prøve det ut, kanskje i 10/14 timers intervaller, eller bare kjøre på med 8/16 med en gang.

Jeg skal skrive et innlegg om flere ting jeg har funnet ut ila. disse tre ukene på PF, men før det, så kan dere se siste del av PF-videoene:

OG jeg lagde meg nettopp ny instagramkonto som kommer til å være med youtube/blogg-kontoen for de som vil følge meg der! Den heter kkiaratiara :)

Jeg håper dere har en fin kveld/dag/morgen, WHATEVER, når dere leser dette. Legg gjerne igjen en liten kommentar om hva du syns om halloweensminken min som SÅVIDT kommer fram i et bilde her. *Damn you, tekniske problemer*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *