Welcome to my crib – Studentbolig i Bodø

Hei, dere! Denne bloggen blir litt glemt ser jeg, men nå har jeg funnet ut at jeg vil legge ut videoene mine her og kanskje skrive ned litt tanker rundt temaet. Da jeg startet youtube var jo bloggen min greie, men så gikk det sakte men sikkert over i å handle kun om youtube og da har skrivingen her gått ut. Min søster nevnte noe om bloggen her om dagen, og da tok jeg en rask runde og leste på litt gamle innlegg og jeg savner å skrive.

Jeg føler jeg var mye flinkere å skrive før, men det kan hende det kommer seg etter hvert. Jeg skriver jo veldig lite for tiden. Det eneste er om jeg chatter med folk, noe jeg ofte gjør på dialekt, og om jeg svarer på mail, som ofte er korte mailer som “ja det høres bra ut” osv.

Før i tiden leste jeg blogger som om det var min religion. Youtube har tatt over der, men det er virkelig noe annet å lese. Det er noe mer fredelig over det.

Over til det innlegget egentlig handler om. I min siste video viser jeg dere rundt på studenthybelen min. Jeg bor da i Bodø på Mørkved for de av dere som ikke vet det. Dette er det nyeste bygget som sto ferdig i sommer og det beste er at ingen andre har bodd her før oss. Det er kjempelite, men at det er nytt gjør at størrelsen ikke har så mye å si. Det er høyt under taket, alt er hvitt og det gjør at det ikke føles så lite likevel. Jeg har jo kvittet meg med masse ting som ble bare rot da jeg flyttet hit, og hittil har jeg ikke savnet en eneste ting.

Så, her er min versjon av “welcome to my crib” som er dypt inspirert av MTVs program “cribs” der de alltid VELDIG entusiastisk i introen sa “HEY MTV, I`m ***** and this……. IS MY CRIB”. Setningen “this is where the magic happens” er også tatt derfra, det hadde jeg aldri sagt av meg selv!

Håper dere liker den!

-K

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *