Videoblogging i mars!

Hei hei, dere!

Her om dagen fant jeg ut at jeg vil gå inn for å legge ut mange (flere) videoer på youtubekanalen min. Siden jeg har vært borte så lenge fra gamet så får jeg kanskje nådd igjen litt. Hvis du ikke følger kanalen min så gjør det her inne. Jeg er snart på 100 følgere og det hadde vært morsomt å nå det runde fine tallet i løpet av mars.

Her er de tre siste videoene. Stikk innom og sjekk dem ut og gi gjerne tilbakemelding :) Trykk på bildene for å komme til videoen.

Håper dere har en fin dag <3

One thought on “Videoblogging i mars!”

  1. Hei! Jeg forsøkte å finne kontaktinformasjonen din på bloggen, men uten hell. Vi i Rabble er interessert i et samarbeid med bloggen din :) Vi har nemlig et ambassadørprogram for bloggere! Send meg gjerne en epost (caroline@rabble.se) om du synes det høres spennende ut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *