Sniktitt i min første bullet journal

Rundt nyttår sendte min søster Linda meg en link til noe som heter bullet journal. Da begynte jeg å lete på pinterest og youtube etter dette og fant selvfølgelig kjempemasse. En bullet journal er rett og slett en dagbok, kladdebok og planlegger i ett. Du kan nesten ha hva du vil i den. Det du trenger er ei notatbok som enten er med prikker i, ruter, linjer eller blankt ark. De som er PRO bruker vel med sånne prikker. Min er helt blank. Jeg måtte selvfølgelig lage min egen med andre ord. Jeg har sett masse videoer og blogginnlegg av folk som har en sånn “look through” i bullet journalen sin og jeg vil gjøre det samme. Nå har jeg ikke laget såååå mange sider, men jeg er skikkelig fornøyd med alle sidene. Jeg har gått til innkjøp av ei helt ny blank bok og nye kjempetynne tusjer. Jeg husker ikke størrelsen på dem, men det kan jeg komme tilbake til i neste innlegg om dette temaet.

Så her er min foreløbige bullet journal:

Dette første bildet ble litt skurrete, men her er boka og tusjene jeg bruker (og min knuste telefon).

Siden ovenfor er min favorittside. So many details!

Denne siden er egentlig bare for gøy. Jeg har ikke veldig seriøse mål for mine sosiale medier for 2017, men det er bare gøy å se hvor jeg ligger hver måned. Nå har jeg ikke lagt ut videoer så youtubedelen failer jo big time. As we speak så har jeg redigert nesten en hel video før jeg fikk beskjed om at jeg må betale for programmet før jeg kan lagre. F*ck my life!!

Speaking of: Husk og følg bloggen på bloglovin :)

Det er når jeg setter opp treningen min slik at jeg ser hvor lite jeg faktisk trener. Jeg som trodde jeg trente sånn helt greit mye.. tull og tøys!

Argh! Nå kom jeg på at jeg har glemt bullet journalen min hjemme og jeg er hos mamma og pappa. Fikk jo lyst til å skrive og ordne i den nå! Dette er den perfekte hobbyen for deg som liker og tegne, kladde, skrive, lage “designs” og fargelegge. I tillegg er det jo greit at du liker å planlegge og å sette mål osv.

Som sagt, så hadde jeg redigerte en video NESTEN ferdig før jeg så at jeg ikke kunne lagre den uten å bruke penger…….. Irritert? tja, bittelitt. Men jeg skal nok finne ut noe :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *