Treningsdagbok|Uke 4

Jeg tenkte bare å skrive en trenings”dagbok” på bloggen for denne uka. Det er mest for meg selv til senere, for det er ingen andre som motiverer meg mer enn meg selv. Nå er jeg mye i aktivitet pga. skolen og jeg ELSKER det. Jeg merker at jeg gjør noe jeg elsker og at jeg er skikkelig tørst på å lære meg mer. This is great! Så, lets start!

Mandag:

Katja hadde en av sine veiledningstimer med meg. Vi må ha veiledningstimer med 4 personer og levere inn logg etterpå, så vi tenkte vi kunne like greit ha med hverandre. Timen gikk ut på styrketrening med fokus på rygg og kjernemuskulaturen i mage/rygg. Jeg skriver dette på tirsdag, og jeg er kjempestøl, så det programmet jeg fikk funket bra! Kjernemuskulaturen er nok den delen av kroppen jeg er svakest i, så det er kjempebra at jeg har fått styrkeprogram fra ei som er kjempegod på det.

Tirsdag:

Vi hadde styrketrening på skolen. Her gikk vi gjennom ulike former av både knebøy og markløft og snakket masse teknikk. It was great! Før dette gikk jeg gjennom noen beinøvelser. Vi skal jo ha praktisk eksamen og da skal vi kunne alle øvelsene vi har i ei sånn bok, så å gå gjennom øvelser gjør vi titt og ofte nå.

Onsdag:

I dag hadde vi undervisning i styrketrening igjen, men denne gangen var det fokus på benkpress, skulderpress, nedtrekk og sittende roing. Etter timen gikk jeg og Katja gjennom mageøvelsene i boka vår, men vi trente ikke egentlig, bare tok noen repitisjoner hver med lette vekter for å se hvordan de ulike fungerer. De fleste hadde jeg prøvd før, men det er alltid greit med en gjennomgang. I tillegg gikk jeg tur på til sammen 20 minutter ca.

Torsdag:

Vi hadde kondisjonsundervisning som gikk ut på å bli kjent med alle apparatene på Spicheren. Det var ikke skikkelig hardtrening, men det ble litt bevegelse. På kvelden skulle jeg ha veiledningstime med Karen på fresh, som er ganske langt unna. Siden det er snø ute så vil jeg ikke sykle, derfor måtte jeg gå, noe som var bra, så fikk jeg bevegd med enda mer. Veldig bra måte å blande treningen inn i hverdagen. Så da ble det 30 minutter rask gange.

Fredag:

Jeg gikk til og fra fresh fitness, noe som utgjør sånn ca. 1 time og 10 minutter gange. På fresh trente jeg styrketrening.

Lørdag:

Jeg vasket kjøkkenet skikkelig i dag, noe jeg vil kalle trening da jeg må gå opp og ned av en stol hele tiden fordi ALT på kjøkkenet vårt er for høyt for meg. I tillegg gikk jeg og Karen tur, jeg vet ikke hvor lenge eller hvor langt vi gikk, men det var deilig å få gått tur og snakket litt sjit :)

Søndag:

Søndager er egentlig min ultimate hviledag. Men denne søndager var det så fint vær og jeg hadde noen poser med klær som jeg ville donere bort. Så det bar til butikken hvor de har containere fra Fretex. I tillegg gikk jeg til samme butikk litt senere da jeg skulle handle. Jeg tror det ble 30-35 minutter gange til sammen. Til å være en søndag så er eg fornøyd med det.

3 thoughts on “Treningsdagbok|Uke 4”

  1. Du som liker bøker.. du er den eneste jeg kan anbefale bøker til!
    Pretty Girl Thirteen av Liz Coley! Den kategoriseres som “ungdom og ung voksen”, men det eneste ved den boken som hører hjemme i en ungdomsavdeling er tittelen! (og selv den hører ikke hjemme der etter man får tittelen forklart i boken..)
    Brutalt ærlig og frysnings-givende skildring av traumer og dissosiasjon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *