Remember, remember..

Husk at dere kan følge meg på forskjellige nettsteder. Å følge blogger kan være litt slitsomt hvis du må gå inn på bloggen for å bare sjekke om det har kommet et nytt innlegg.

For meg er det bloglovin som gjelder. Jeg elsker blogger, derfor elsker jeg bloglovin. Dette har jeg skrevet om maange ganger før, men jeg sier det igjen. Følger du flere enn fire blogger så er det greit å ha bloglovin. Jeg følger litt flere enn fire.. jeg følger trettito stk. Jeg rydder ganske ofte i følgerlista mi, men det er alt for mange blogger jeg er glad i. Tips meg om dine tre favorittblogger, jeg er alltid på utkikk etter nytt lesestoff eller inspirasjon innen et eller annet tema. 

bloglovin bloglovin

En annen nettside mange bloggere legger ut innlegg på, inkludert meg selv, er facebook. Gode, gamle facebook. Jeg har en side som heter Kiaratiara.com hvor du kan like siden, så får du opp hvert av innleggene mine i news feeden din. Det er jo greit hvis du bruker facebook hver dag uansett! Her legger jeg en sjelden gang ut bilder eller statuser som ikke kommer på bloggen.

Et tredje nettsted er twittaaaah. Det er jo ikke bloggen sin EGEN twitter, så selvstendig er den ikke, men det er min twitterkonto og alle innleggene herfra kommer automatisk dit. Synd for de som følger meg på twitter som ikke vil lese bloggen. Spam spam spam. Hei til dere forresten. Hyggelig hyggelig.

2 thoughts on “Remember, remember..”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *