You touch me for a little while and all my fragile strength is gone.

Hei, søndag, my favourite day. Jeg har sovet lenge og drukket masse kaffe. Det som er så deilig er at jeg kan drikke mer og gjøre akkurat det jeg vil i dag. I går var en herlig fridag også. Jeg, mamma og Eva kjørte rundt og gjorde forskjellige ærender. Jeg fikk hentet mobildekselet mitt som jeg har ventet lenge nå, jeg kjøpte ny steikpanne og leverte alle posene jeg skulle levere til fretex. Det er ufattelig deilig å få det ut av huset. Jeg har kanskje ikke nevnt det, men vi skal flytte herfra om noen måneder og da er det greit å bli kvitt alt som skal bort FØR flyttinga starter.

Etter fretex fant vi ut at vi måtte få i oss litt mat og havnet etter hvert på hjerterommet.Jeg har aldri vært der men alle jeg kjenner som har vært der har bare snakket fint om det.GJETT om det var fint. Det er et gammelt hus på den gamle landbruksskola hvor man kan kjøpe mat, drikke og til og med interiør. Vi skulle ha salat alle sammen, men siden jeg enda er på paleo (10 dager igjen nå) så ba jeg om å få den uten brød og melkeprodukter. Jeg er vant til at når man ber om å ta bort noe, så får man det samme som originalen bare uten det man ba om å ikke få. Men neida, de mekket bacon, kokt egg og mais i tillegg til de tingene de andre fikk. HERLIG tilpassing! Jeg fant ut at dit må jeg dra ofte. Når jeg er ferdig på paleo så vet jeg at jeg skal prøve vaflene eller noen av de andre deilige dessertene der.

Etter hjerterommet dro jeg en tur til Tverlandet for snuske litt med Kiara og drikke trakterkaffe. Lå på sofaen og bare nøt helga.

I dag er chilldag. Det er i alle fall det jeg har gjort i de 3 timene jeg har vært våken. Jeg har store planer om å vaske og rydde litt her og der, men det er jo bare deilig å få gjort. Jeg har blitt så glad i å ha det ryddig og rent i det siste at jeg gleder meg nesten til hver gang jeg skal vaske noe. I går var det filteret på kjøkkenvifta som fikk gjennomgå. ÆSJ. Nasty shit.

Håper alle har en fin søndag! De fleste har vel langhelg også, heldiggriser.

4 thoughts on “You touch me for a little while and all my fragile strength is gone.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *