While it took the radio 38 years, and the television a short 13 years, it took the World Wide Web only 4 years to reach 50 million users.

God morgen! Lørdag i mitt hjerte<3 Selv om jeg skal jobbe fra 12-18 så får jeg en varm glede inni meg når jeg vet at det er lørdag. Elsker lørdager! Jeg sitter her med den andre koppen med kaffe og bare koser meg. Jeg sto opp tidligere for å ha good tid. Elsker å ha god tid om morgenen. Det er så gøy når jeg og roomie (heia!) står opp samtidig. Hun liker nemlig å stå opp sånn at hun har AKKURAT så mye tid som hun trenger. Så hun står opp tre kvarter før hun skal dra og jeg står opp samtidig, men begynner to timer etter henne. Her snakker vi to personer med alvorlige kontraster når det gjelder veldig mye annet også, så det er jo ikke overraskende.

Anyways. Etter jobb drar jeg til Tverlandet. Har tenkt lenge på hva jeg skal ha til lørdagsgodis i dag og hver gang jeg kjøper popcorn og smågodis slår det godt an, derfor blir det det. Gleder meg! Eplekaka jeg lagde i går ble sånn 40% bra og 60% mislykka. Jeg tror jeg hadde litt for mye mandelmel i og pisket eggehviten litt for lite. Bedre lykke neste gang. Jeg var så sulten og sliten etter treningen så jeg bare gjorde alt i en fei. Apropos treninga; det ble 1 time og 20 minutter. HerreGUD så sliten jeg var. Armene mine skalv bare jeg løftet dem. Jeg måtte ta mindre vekt på de to siste øvelsene enn jeg bruker fordi jeg var alt for sliten. Men det er jo bra. Nå kan jeg ta helg med GOD samvittighet!

Den nye sporthBH-en min var utrolig god. Jeg føler at jeg kan fly og er skikkelig lett samtidig. Neida, kanskje ikke så ille. Men den er veldig god. Slipper den der ekle spila. Jeg bruker den andre til vanlig til og med. Deiiilig. Puppene får jo selvfølgelig en litt annen form enn de får i spilebh, men det gjør ikke noe. This I can like. Men nå er det tid for ordnings og jobbings. Kos dere i helga!

3 thoughts on “While it took the radio 38 years, and the television a short 13 years, it took the World Wide Web only 4 years to reach 50 million users.”

  1. Så flink du er. Og veldig bra du har funnet bh du er fornøyd med. Den har fin passform.
    :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *