The progress, month by month

Jeg lurer på hvilken måned jeg begynte å ta kostholdet og treningen litt mer på alvor..?! Det er så gøy å se forbedringer og å ta bilder er en veldig grei måte å følge med på. Man trenger jo selvfølgelig ikke å legge det ut da.. Det er bare jeg som er litt oppmerksomhetssyk. Samtidig er jeg ikke det, for jeg hater hvis folk begynner å snakke til meg om det jeg skriver på bloggen så.. Please don’t :)

8 thoughts on “The progress, month by month”

  1. Tøft. Du er en råtass :-)
    Savner bilde av ditt blide fjes øverst på bloggen.

    1. Nei ble så lei av det bildet! Ser du ikke at det er Kiaras blide fjes øverst i bloggen?

  2. ÅH, så flink du er. Så gøy å se progresjon!! Imponert altså. Selv elsker jeg trening, så nå skal jeg følge med for å få innspirasjon altså :) Supert!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *