Klokker!

Ei klokke er noe jeg savner i samlingen min av tilbehør. Jeg har to. Den ene fikk jeg i 13-årsgave av mamma og pappa og den er ødelagt, men for fin for å kastes. Den andre er pappa sin og den trenger å få byttet batteri. Jeg har lånt den, men han vil visst ikke ha den tilbake enda..Jeg elsker den og. Jeg tenkte jeg skulle gå på klokker.no for å se om jeg fant noen jeg virkelig likte. Jeg er nemlig veldig kresen på klokker har jeg funnet ut. Men etter litt leting fat jeg noen da. Jeg liker jo da (selvfølgelig….) de som er litt dyre da.. Se på de;

598 ,- (fin og ikke så dyr! :D)

898 ,-

998 ,-

1 o98 ,-

1 495 ,-

1 699 ,-

498 ,- Dette er faktisk en herreklokke. Se så kul!! Herreklokker er mye finere enn sånne typiske jenteklokker. Den brune klokka på “like a boy”innlegget mitt er pappa sin. HERREKLOKKE <3

Alle klokkene er fra klokker.no.

 

3 thoughts on “Klokker!”

    1. Men den blir solgt på en sånn vanlig klokkeside, såå jeg tror den er inspirert av sykepleierklokkene?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *