Inspiring bodies

Nå er det jo snart nyttår. Nytt år med nye muligheter. Jeg liker nyttår. Jeg er veldig glad i nyttårsforsetter. Å prøve ut nye ting er noe som ikke er nytt for meg. Mitt forrige nyttårsforsett var å ikke spise kjøtt hele 2011. Det har jeg holdt og kommer til å holde det til 2011 er over. Jeg har funnet nye planer for 2012 allerede. Jeg liker å ha noe å gå etter. Noen mål.

Det forsettet som er mest populært tror jeg er å gå ned i vekt/trene mer/spise sunnere osv. Det er jo noe nesten alle sier. Trening er en del av min hverdag. Jeg blir så glad av det og føler meg helt fantastisk etter en treningsøkt. Mitt nyttårsforsett er å bare intensitere dette litt og sette meg  store og små mål når det kommer til trening og kosthold. Styrketrening er noe jeg har funnet ut at jeg trives veeldig godt med og jeg ser fremgang der, derfor setter jeg meg som mål å trene dette mer og bli bedre og sterkere. Når det kommer til kosthold så skal jeg bli flinkere. Etter at jeg flyttet hjemmefra har det glidd litt ut. Nå har jeg prøvd meg på periodisk faste i litt over en uke, og jeg liker det, så det skal jeg fortsette med. Periodisk faste kan du lese om her. Jeg er jo som sagt en sucker for å prøve ut nye ting, periodisk faste er intet unntak. Jeg spiser mitt første måltid kl 13 og det siste rundt kl 21. Jeg er ca. aldri sulten på morgenen før jobb og jeg hater å legge meg når jeg føler meg full av mat og mett. Det fungerer veldig bra på denne måten!

Uansett, nå snakket jeg meg litt bort! Dette nyttårsforsettet trenger jo litt føde. Litt motivasjon.

Dette er min motivasjon før jeg starter det nye året med masse god trening og god sunn mat.

Beyoncè

Candice Swanepoel

Christina Aguilera

Kim Kardashian

Summer, here we come!

Kanskje du også har et lite ønske om å trene mer eller bare begynne å trene. KOM Å TREN MED MEG!! Btw; er det noen som trenger på polargym på mørkved? Tenkte jeg skulle begynne der i stedet for å forstsette på friskhuset som bare blir dyrere og dyrere. Ta kontakt!

 

7 thoughts on “Inspiring bodies”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *