We <3 cake!

I går var det tid for kakebaking, som sagt. Jeg lagde ostekake ala fotballfrue/lchf style. Den ble utrolig god, kanskje litt for mye lime i, men bortsett fra det;nydelig! Denne tror jeg at jeg må skrive ut og legge til “Karolines oppskriftssamling” som jeg enda ikke har laget men har hatt våte drømmer om en stund nå. En samling av vellykkede matlaginger/baking osv. Very good, yes!

Før jeg begynner liker jeg å sette ut alt for å se at jeg har alt og slik at jeg slipper å løpe som en galning på kjøkkenet når jeg trenger ting. 

Vanlig ostekake har vel som regel kjeks og smør som bunn, men ikke denne lille saken. Sjokolade, smør og malte hasselnøtter er hovedingrediensene. 

Helt sukkerfri! Den ble jo laget i et hattfåkk (haha, hattfåkk).

Selve kremen! Det var veldig spennende siden jeg aldri har brukt gelatinplater før, men det gikk strålende! Jeg kastet i hvertfall ikke platene og brukte vannet.. hehe, kremt mamma!

KAKE! Før den ble kald som den skulle da. Men uansett; mission completed!

I mens et eller annet skulle koke, svelle eller størkne så tok jeg bilde.. av meg selv.. hehe! Bare for å vise håret. Legg merke til det fine forkleet!

2 thoughts on “We <3 cake!”

  1. SV: Ahh, skuff da! Gjelder vell å ha is i magen så ordner deg seg nok;D Hjemmelaget mat er sååå mye bedre ja, pluss at det er litt greit når ikke plutselig jeg kommer hjem også har lillebror spist opp alle bollene liksom:p

    Den kaka ser så herlig ut, har sett den på bloggen til Caroline, tror nesten jeg må prøve meg på den selv engang! Du ble forresten kjempefin på håret:)
    – June

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *