In my head, in your bed!

Hei hei!

På søndag lagde jeg treningsplan for seks uker fremover. Dette var da en oppgave i gym, men det er jo så gøy å planlegge sånne ting, så jeg koste meg skikkelig. Nå vet jeg akkurat hva og når jeg skal trene. Når jeg skriver ned noe, så føler jeg at det står noen på skuldra mi hele tiden og sier at jeg må gjøre det. Eller vent, den personen er faktisk godt plassert inni hodet mitt, nemlig meg selv. Jeg er en planlegger som elsker lister. Et eksempel på dette var i går. I går var jeg litt stressa på grunn av en norskhøring vi skulle ha i dag om modernismen og postmodernismen. Muntlige prøver er jo som regel skumle (syns jeg!), så jeg blir som regel bittelitt mer stressa og leser bittelitt mer pga. nervøsiteten. Jeg satt og leste, og plutselig fant jeg frem planleggeren min og begynte å skrive ned ei liste over ting jeg måtte gjøre før bursdagsfeiringa mi. Etter det ble jeg mye roligere, og følte ikke at jeg trengte å stresse sånn. Det er ganske rart det der! Jeg tror jeg utvikler meg til å bli en sånn tvangstankeperson som aldri kan bli tatt på senga eller overrasket, for da klikker det. haha. Neida!

foto// meej

Som sagt, så var det norskhøring i dag. Siden dette faktisk er mitt siste halvår på videregående (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), så vil jeg prøve ekstra hardt (i enkelte fag hvertfall) å få en bra karakter. Derfor bestemte jeg meg for å ikke ta opp pc’en på mandag eller tirsdag før jeg hadde gjort alt jeg skulle gjøre de dagene. Jeg var kjempeflink. På mandag tok jeg opp pc’en på tampen av kvelden, og i går tok jeg opp pc’en i en halvtime før grey’s anatomy, for det var noen småting jeg måtte ordne. Jeg leste ikke bloglovin en gang. Det er som en røyker som går en tur ut på røykehjørnet men tar seg ingen trekk!!

Jeg merker at det er noen dager siden forrige innlegg, for jeg skriver jo bare masse (dritt) nå. Skal runde av her, men først må jeg bare vise noe gøy. Jeg har jo blogget på tre forskjellige blogger siden jeg startet å blogge, derfor har jeg jo oversikt over mine eldre innlegg, og jeg har funnet frem innleggene jeg skrev for akkurat et og to år siden. Jeg merker at grammatikken har blitt litt bedre siden førsteklassen. Orddelingsfeil til tusen, noe jeg irriterer meg grønn over nå! Check it out

26. Januar 2009

26. Januar 2010

Snakkes!

2 thoughts on “In my head, in your bed!”

  1. hhahahh, æ sitt og ska skriv treningsplan til gymmen æ og, gosh, æ lika d ikke!
    .. e også en sånn person som lika å lag lista og snær, men ikke te en lærer, og sånne kravstore folk, vil lag for mæ sjøl :[

  2. Det er kjempekjekt med lister! Vi har også hatt sånn treningsplan i gymmen, og jeg har vært kjempeflink å gjennomføre den fordi at jeg faktisk har en skirftlig plan forran meg som sier at det skal jeg.

    – June

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *