Mitt år – del en

Dette året har inneholdt nedturer og oppturer, mest oppturer heldigvis! Jeg tenkte jeg skulle lage en liten “mitt år i bilder”, som alle andre bloggere også gjør. Først tar jeg de fire første mnd., gidder nemlig ikke sitte så lenge akkurat nuh!

Januar

Jeg ble 18 år. Det var gøy.

Jeg kjøpte meg speilreflekskamera. Det var enda gøyere!

Vi hadde øvingshelg til jungelboken. Jeg husker det var mye venting og veldig veldig kaldt..

Dette førte også til at vannet vårt frøs, og forble stivfrosset inni  rører i en hel uke. Likte ikke det. Ikke gøy.

Februar.

Jeg og Eva hadde vinjentekorslaget-kveld. Gøy! hehehehhee, hus du da, Eva?

Jeg begynte å bake cupcakes. gøy! Må starte igjen. tomorrow, YES!

Vi satt opp jungelboken. Det var så godt å bli ferdig. Jeg var ape. Sexy!

Jeg og Guro hadde del en av “to stjerners middag”. Guro ble syk da hun kom hjem, dårlig tegn.

Mars.

Jeg overnattet hos Maren for første gang! Gøy!

Jeg og Guro hadde del to av “to stjerners middag” Jeg ble ikke syk etter jeg hadde spist hennes mat, win til Guro!

Jeg mistet pengeboken min på tur ut på byen. Jeg og byen på nattestid passer egentlig ikke så bra i lag, men jeg vil at det skal det, så jeg gir meg ikke!

Bakte enda mer cupcakes!

April.

Sola begynte å komme fram. HAPPY TIMES !!

Jeg ryddet big time i klesskapet mitt. Det har enda ikke blitt like fylt som det var. Ikke gøy.

Jeg klipte meeg! Happy day, ikke happy days etterpå, for spareperioden er noe dritt! You hear me; DRITT!

Ryddet enda mer, denne gangen i skoene mine. Fant ut at jeg hadde mange av dem!

Jeg bakte enda mer. Herregud da, hvor var(ER!!) livet mitt?

..to be continued!

3 thoughts on “Mitt år – del en”

  1. Godt jobba, jenta mi :) Gleder meg til å høre fortsettelsen. Pussig når man skal memorere hva slags ting man husker å ha gjort. Når jeg leser dette og prøver å huske hva jeg gjorde i begynnelsen av 2010, så kommer jeg ikke på en eneste ting. Sikkert for tidlig på morgenen, klokka er jo knapt blitt 09.00. Må sikkert være skikkelig våken for å huske, men jeg husker at jeg fyllte 50 år utpå høsten, regner med at den begivenheten involverte deg endel før min store dag :) Lykke til med å summere opp 2010. Idag skal vi feire hjemkomsten til Linda, det blir koselig.
    STOR klæm fra mamselamsen.

  2. Så fiiine bilda :) Nei,altså…hvis æ skal besvar det nokså direkte spørsmålet ditt,så må det nok bli Nei….Huska at Åge vannt…eller va det Bjarne?.. Nei,det va Åge… Tips til folk som går på litt sterke medikamenter: Ikke Drikk alkohol! karoline måtte følge meg hjem(200 meter)… :( Husker=Ingenting…

    God bedring til dæ,vennen. Æ kommer innom i mårra for å se etter dæ :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *